Viestintä Manninen

Viestintä Manninen tuottaa tekstisisällöt erilaisiin julkaisuihin, kuten asiakaslehtiin, uutiskirjeisiin, tiedotteisiin ja verkkosivuille. Vuodesta 2007 toimineen yrityksen takana on toimittaja Jenni Manninen, jolla on kokemusta sekä viestintätoimistossa työskentelystä, yritysviestinnästä eri toimialoille sekä paikallislehden toimitustyöstä. Vuosien aikana on syntynyt tuhansia tekstejä kymmenille eri yritys- tai organisaatioasiakkaille. Laadukkaat, oikeakieliset ja kiinnostavat tekstit syntyvät uteliaisuudesta ja kirjoittamisen ilosta, aina uudestaan ja uudestaan.

Jenni Manninen on koulutukseltaan sekä tradenomi että journalismin yamk-medianomi (Haaga-Helia 2017). Hän on täydentänyt digiviestintään ja -markkinointiin liittyvää osaamistaan Hämeen ammattikorkeakoulun Digitekijä-opinnoissa, jotka ovat ylemmän ammattikorkeakoulun erikoistumisopintoja.

Haluatko ulkoistaa esimerkiksi asiakas- tai yhdistyslehden toimitussihteerin työt? Jennillä on myös vankka kokemus kokonaisten julkaisujen suunnittelusta, tuottamisesta ja toimitussihteerin tehtävistä.

Muutama työnäyte:

Hämeenlinnan kaupungin asukaslehti

Uusi koulu Hämeenlinnassa – juttuja koulumaailman muutoksessa

Hyrrä – Hämeen Sanomien liitteenä ilmestyvä Hämeenlinnan Yrittäjien lehti