Viestintä Manninen

Viestintä Manninen tuottaa tekstisisällöt erilaisiin julkaisuihin, kuten asiakaslehtiin, uutiskirjeisiin, tiedotteisiin ja verkkosivuille. Vuodesta 2007 toimineen yrityksen takana on toimittaja Jenni Manninen, jolla on kokemusta sekä viestintätoimistossa työskentelystä, yritysviestinnästä eri toimialoille sekä paikallislehden toimitustyöstä. Jennillä on myös vankka kokemus kokonaisten julkaisujen suunnittelusta, tuottamisesta ja toimitussihteerin tehtävistä. Vuosien aikana on syntynyt tuhansia tekstejä kymmenille eri yritys- tai organisaatioasiakkaille. Laadukkaat, oikeakieliset ja kiinnostavat tekstit syntyvät uteliaisuudesta ja kirjoittamisen ilosta, aina uudestaan ja uudestaan.

Jenni Manninen on koulutukseltaan sekä tradenomi että journalismin yamk-medianomi (Haaga-Helia 2017). Hän on täydentänyt digiviestintään ja -markkinointiin liittyvää osaamistaan Hämeen ammattikorkeakoulun Digitekijä-opinnoissa, jotka ovat ylemmän ammattikorkeakoulun erikoistumisopintoja.

Tällä hetkellä (2021) Jenni tarjoaa palveluja päivätyönsä ohessa, joten isommat toimeksiannot ja jatkuvat asiakkuudet eivät valitettavasti ole ajankohtaisia. Tekstiapu ja viestintäkonsultointi kuitenkin onnistuvat, kysy siis rohkeasti, jos sellaiselle on tarvetta!

Muutama työnäyte:

Hämeenlinnan kaupungin asukaslehti

Uusi koulu Hämeenlinnassa – juttuja koulumaailman muutoksessa

Hyrrä – Hämeen Sanomien liitteenä ilmestyvä Hämeenlinnan Yrittäjien lehti